Post by Kiaran on Mar 14, 2022 20:08:17 GMT 2
Dark Element
Perustiedot
Nimi ❈ Dark Element "Ella" | Rekisterinumero ❈ VH20-040-0174 & PKK3900 |
Rotu ❈ Friisiläinen | Koulutus ❈ Baixa Escola |
Sukupuoli ❈ Tamma | Painotus ❈ Historialliset lajit |
Säkäkorkeus ❈ 166 cm | Kasvattaja ❈ Hankalan Linna (VRL-13369) |
Väri ❈ Musta, tähti | Omistaja ❈ Melina Rosenberg (VRL-14286) |
Syntynyt, ikä ❈ 08.04.2020, 9v | Vuokraaja ❈ |
❈ Varustekaappi | ❈ Päiväkirja |
👑 3 Star Prospect 1227/1900
👑 FF
👑 FV2
Dark Element tai pienen piirinsä kesken Ella on ryhdikäs tamma, kuka tietää olevansa kartanon kuningatar. Tammalle ei kelpaa groomiksi kuka tahansa. Tällä hetkellä kartanon omistajatar, Melina Rosenberg, on ainut kuka on selvinnyt tamman kanssa ilman muhkeita mustelmia. Muita ihmisiä tamma katsoo alentavasti ja muille työntekijöille ei tunne minkäänlaista armoa. Loimittamisen, harjaamisen, varustamisen ja kengittämisen täytyy tapahtua virheettömästi sekä määrätietoisesti, että tamma on tyytyväinen.
Taluttaessa kävelee ryhdikkäästi taluttajan vieressä. Ei karkaile tarhasta tai käsistä, tai edes säntää minne haluaa yhtäkkiä mennä. Ohikulkijoille voi olla hapannaama päivästä riippuen, sillä yrittää ottaa korvasta tai olkapäästä kiinni hampaillaan, mutta kaikki onneksi osaa pitää turvaväliä tamman kanssa. Hoitaessa pysyy paikoillaan tiettyyn pisteeseen saakka, jolloin alkaa muuttua levottomaksi. Mitä enemmän hälinää on ympärillä, sitä väkemmäksi käy musta tamma. Hiljaisessa ympäristössä muutaman ihmisen seurassa huomattavasti rauhallisempi.
Selästä käsin tamma on valpas ja eteenpäinpyrkivä. Hieman diivamainen ratsastajan apujen suhteen, että häntä heiluu kuin viuhka pohkeen ollessa liikaa kiinni kyljessä tai avun ollessa epäselvä. Tamma ilmoittaa ratsastajan tekemät virheet välittömästi, joko pysähtymällä tai heittelemällä päätä, tai äärimmäisessä tilanteessa pukittamalla rajusti. Niitäkään ei ihan heti anna anteeksi. Nollaukseksi riittää muutaman kierroksen taluttaminen, mikäli selästä käsin tamma ei tahdo liikkua.
Sukuselvitys
i. Dark Souls YLA1, FLA1, Maestro Steed, 3SP, Perfect fri, m, 164 cm | ii. Dark End EVM fri, m, 170 cm | iii. Pimeys EVM fri, m, 178 cm |
---|---|---|
iie. Amina EVM fri, m, 155 cm | ||
ie. Soulmate EVM fri, m, 165 cm | iei. Soul EVM fri, m, 179 cm | |
iee. Agravain EVM fri, m, 163 cm | ||
e. Fenna ant fan Dijkstra 3SP, Perfect fri, m, 154 cm | ei. Abbe fan Dijkstra EVM fri, m, 175 cm | eii. Ekker fan der wijk EVM fri, m, 177 cm |
eie. Wytse EVM fri, m, 160 cm | ||
ee. Femke fan Dijkstra EVM fri, m, 156 cm | eei. Fetske fan Dijkstra EVM fri, m, 166 cm | |
eee. Lamke EVM fri, m, 162 cm |
{Lue sukuselvitys}
ii. Dark End oli yhtä vaikea ja omalaatuinen tapaus kuin ainoa orivarsansa Dark Souls on. Yönmusta 177 cm korkea friisiläisori Dark End syntyi Hankalan linnan nummille ja otti heti lauman johtajuuden itselleen. Hyvin vaikeasti käsitellä ja aggressiivinen hevonen otti lääniherran huomion. Hevosesta yritettiin saada maatalous töihin soveltuvaa työkumppania, mutta ori tykkäsi potkia käsittelijän mustelmille ja purra kädet verille. Lääniherra osti hevosen pilkka hintaan ja vei tämän elävän ruttolaisen linnaansa ritareiden käsiteltäväksi. Hevonen levitti kauhua ja edes parhaimmat ritarit eivät pysyneet orin selässä. Ainoa paikka, jossa hevonen osasi käyttäytyä oli turnajaiset. Siellä hevonen osasi vähän käyttäytyä paremmin, että oli aivan ratsastettavissa. Kuitenkin Dark End sai nimensä veroisen päätöksen, sillä tämän päätettiin päästää vapaaksi Lumottuun Metsään. Linna ei yksinkertaisesti voinut pitää liian vaikeaa hevosta. Kuitenkin ennen päätöstä Dark Endille päätettiin antaa yksi mahdollisuus astuttamalla linnan lauhkein tamma. Lopputulos ei ollut kenenkään suosikki, nimittäin varsasta tuli yhtä pirulainen kuin isänsä oli.
iii. Pimeys oli iso 178 cm korkea musta friisiläisori ja toimi Hankalan maatilalla talonpoikien käytössä. Pimeys rakasti peltotöitä ja naapurin pojat kävivät useasta lainaamassa hevosta harjoituksia varten. Pimeys rakasti sitä, kun pääsi niitylle laukkailemaan ja pikkupojat miekkailivat toisiaan vastaan puumiekkojen kanssa. Pimyes osasi olla kuitenkin hieman vihamielinen, jos toinen hevonen tuli liian lähelle tai tuntematon hevonen asteli orin reviirille. Ihmisiä hevonen kunnioitti, mutta silti vihoitteli pienistä asioista, kuten kengitys tai varustaminen. Turnajaisissa Pimeys ei päässyt käymään kuin vetojuhtana viemässä ritareita paikasta toiseen.
iie. Amina oli musta 155 cm korkea friisiläistamma on eli samalla tilalla Pimeys nimisen friisiläisorin kanssa. Maatilan omistaja oli rakastunut totaalisesti näihin mustiin hevosiin, että shiret ja muut raskaat hevoset jäivät peltotöissä toisiksi. Amina oli lempeä hevonen, mutta osasi välillä olla tammamainen tapaus kiukuttelemalla turhan päivisistä asioista. Amina rakasti tarhassa riehumisesta ja tamma harvemmin jaksoi olla paikoillaan kauaa. Siksi tammalla käytiin Pimeys nimisen orin kanssa pitkillä maastolenkillä ja naapurin pojat harjoittelivat asetaitoja ratsain Aminan kanssa. Amina oli rohkea, tempperamenttinen ja lahjakas tamma, että maatilan omistajaa harmitti, kun ei myynyt hienoa hevosta ritareiden käyttöön.
ie. Soulmate oli Hankalan linnassa kasvanut turnajaistamma. 165 cm korkea musta puhdasverinen friisiläistamma oli raskas rakenteinen ja jaksoi kantaa kaikki ritarit selässään sekä teki niin kuten käskettiin. Soulmate oli etenkin uusien ritareiden suosikki turnajaisissa ja harjoituksissa, sillä Soulmate ei ikinä pettänyt lupauksiaan toimia luotettavana ratsuna. Tavattoman rohkea tamma ei pelännyt ylittää tuliestettä turnajaisareenalla ja yksi ritari kertoi nähneensä lohikäärmeen maastolenkillä eikä tamma pelästynyt karjuvaa petoa.
iei. Soul oli ristiretkiltä tuotu aarre Hankalan linnalle. Soul niminen puhdasverinen friisiläisori oli 179 cm korkea ja rakenteeltan vankka sekä kestävä. Ori jaksoi kantaa ritarit läpi nummien ja luonteeltaan Soul oli hyvin säyseä, mutta reviiritietoinen. Ori ei kestänyt, että tuntemattomat hevoset tai ihmiset tulivat liian tuttavallisesti hänen lähelleen. Lääniherran poika aloitti kouluttaa nuorta oria ja myöhemmin siirsi tehtävän hänen oppipojalleen, joka myöhemmin lyötiin ritariksi, kun oppipoika voitti kuninkaan turnajaiset Soul hevosensa kanssa. Voitto oli ansaittu, sillä harjoittelu orin kanssa ei ollut helppo. Alussa oli paljon tippumisia ja epäonnistumisia, mutta oppipojan harjoitellessa omassa rauhassa niityllä sujuivat asiat paremmin. Soul pysyi linnalla kuolemaansa saakka ja oppipoika osti Soulin ritariltaan omaksi hevosekseen. Soul eli hyvin vanhaksi ja jätti muutamia hienoja hevosia linnalle.
iee. Agravain oli linnalle syntynyt friisiläistamma. Korkeutta löytyi 163 cm ja väriltään hieman rusehtava ei kuitenkaan rautias. Agravain oli oman elämänsä ruhtinas eikä hirveästi antanut muiden hevosten pomotella itseään tai edes ritareiden komennukset eivät menneet tamman kuuleviin korviin. Agravain nöyryytti useampaa oppipoikaa heittäytymällä hyvin hankalaksi, mutta miespuolisten ritareiden kanssa tamma tuli huomattavasti paremmin toimeen. Agravain toimi turnajaisratsuna linnalla ja kävi muutaman oppipojan kanssa Keski-Maalla ja kaukana pohjoisessa kilpailemassa. Agravain oli hyvin kestävä ja nopea friisiläistamma. Agravain eli hyvin tapahtuma rikkaan elämän linnanmailla.
ei. Abbe fan Dijkstra tämä musta ori on myöhään syttynyt tähti. Ori asui suurimman osan elämästään kasvattajallaan jossa se toimi pääasiassa jalostuskäytössä, mutta se myös ratsukoulutettiin ja Abbe kilpailikin satunaisesti kouluratsastuksessa. Kuitenkin orin kasvattajan jouduttua taloudellisiin vaikeuksiin joutui hän luopumaan orista jolloin eräs nuori kilparatsastaja osti orin, seurattuaan sitä ensin pitkään. Uudella ratsastajalla 168 senttinen ori nousikin nopeasti kisaamaan vaativia koululuokkia hyvällä menestyksellä.
eii. Ekker fan Der Wijk oli suurikokoinen musta ori. 170 cm korkea friisiläisori syntyi Saksaan, mutta muutti Hollantiin vuoden ikäisenä. Ori kilpaili valjakkoajossa ja helpoissa koululuokissa aktiivisesti. Menestystä riitti kunnianhimoisen omistajan johdosta, mutta 13-vuotiaana ori siirtyi jalostuskäyttöön jalkavaivojen vuoksi. Luonteeltaan Ekker oli rauhallinen ja miellyttävä ori. Orille syntyi yhteensä kuusi jälkeläistä, joista kaikki olivat oreja. Ori lopetettiin 21-vuotiaana laiduintapaturman seurauksena, kun sääriluu murtui eikä mitään ollut tehtävissä.
eie. Wytse oli yhteistyöhaluinen tamma, joka myytiin vieroitusikäisenä varsahuutokaupassa keskellä Hollannin vilskettä. Seurallinen tamma kilpaili valjakkoajossa menestyen ja valjakkoajan yhteydessä tamma kävi näyttelyissä. Näyttelyissä tamma menestyi hyvin saaden kantakirjaan nimensä ja champion-arvonimen. Wytse oli pitkään kasvattajansa omistuksessa, mutta eläkeikäisenä myytiin Saksaan friisiläissiittolaan. Wytse kaksi ihanaa tammavarsaa ja molemmat menestyivät näyttelyissä että valjakkoajossa.
ee. Femke fan Dijkstra myytiin jo maitovarsana eräälle ratsastajalle, sillä sen suvusta tiedettiin tulevan hyviä kouluratsuja. Musta 167-senttinen tamma kilpailikin hyvällä menestyksellä helppoja koululuokkia, ennen kuin se loukkaantui. Pitkän tauon aikana tamma astutettiin jolloin se varsoi Fennan, joka jäi valitettavasti tamman ainoaksi varsaksi, sillä pian varsan vieroittamisen jälkeen tamma menehtyi ähkyyn.
eei. Fetske fan Dijkstra oli Dijkstrain siittolan suosituimpia jalostusoriita. Fetske oli yönmusta ja 166 cm korkea näyttävä friisiläisori, joka sai monta jälkeläistä. Kasvattaja ei suostunut luopumaan kruununjalokivestään, vaikka sai useita yliammuttuja ostotarjouksia. Fetske kilpaili kasvattajan kanssa menestyksekkäästi vaativissa koululuokissa. Fetske oli helppo ratsastaa ja luonne täyttä kultaa. Hyvin helppo luontoinen oriksi, joka tiesi oman arvonsa. Fetske menestyi myös näyttelyissä ja nykyään suurin osa orin jälkeläisistä on Saksassa, muutama Ranskassa ja Hollannissa.
eee. Lamke oli 162 cm korkea musta friisiläistamma. Tamma kilpaili kiitettävällä menestyksellä vaativissa koululuokissa. Tamma syntyi Hollannissa, mutta siirtyi koulutuksen jälkeen Saksaan yhdelle kouluratsastajalle. Uusi omistaja jatkoi tamman kanssa koululuokissa kilpailemista ja päätyivät lopulta kilpailemaan Prix st Georges- luokissa. Sirorakenteinen tamma oli utelias ja lempeä luonteinen sekä hyvin kylmäpäinen kilpailupaikoissa. Kilpailut loppuivat 15-vuotiaana ja tamma siirtyi siitosuralle. Tammalle syntyi neljä ihanaa jälkeläistä.
ii. Dark End oli yhtä vaikea ja omalaatuinen tapaus kuin ainoa orivarsansa Dark Souls on. Yönmusta 177 cm korkea friisiläisori Dark End syntyi Hankalan linnan nummille ja otti heti lauman johtajuuden itselleen. Hyvin vaikeasti käsitellä ja aggressiivinen hevonen otti lääniherran huomion. Hevosesta yritettiin saada maatalous töihin soveltuvaa työkumppania, mutta ori tykkäsi potkia käsittelijän mustelmille ja purra kädet verille. Lääniherra osti hevosen pilkka hintaan ja vei tämän elävän ruttolaisen linnaansa ritareiden käsiteltäväksi. Hevonen levitti kauhua ja edes parhaimmat ritarit eivät pysyneet orin selässä. Ainoa paikka, jossa hevonen osasi käyttäytyä oli turnajaiset. Siellä hevonen osasi vähän käyttäytyä paremmin, että oli aivan ratsastettavissa. Kuitenkin Dark End sai nimensä veroisen päätöksen, sillä tämän päätettiin päästää vapaaksi Lumottuun Metsään. Linna ei yksinkertaisesti voinut pitää liian vaikeaa hevosta. Kuitenkin ennen päätöstä Dark Endille päätettiin antaa yksi mahdollisuus astuttamalla linnan lauhkein tamma. Lopputulos ei ollut kenenkään suosikki, nimittäin varsasta tuli yhtä pirulainen kuin isänsä oli.
iii. Pimeys oli iso 178 cm korkea musta friisiläisori ja toimi Hankalan maatilalla talonpoikien käytössä. Pimeys rakasti peltotöitä ja naapurin pojat kävivät useasta lainaamassa hevosta harjoituksia varten. Pimeys rakasti sitä, kun pääsi niitylle laukkailemaan ja pikkupojat miekkailivat toisiaan vastaan puumiekkojen kanssa. Pimyes osasi olla kuitenkin hieman vihamielinen, jos toinen hevonen tuli liian lähelle tai tuntematon hevonen asteli orin reviirille. Ihmisiä hevonen kunnioitti, mutta silti vihoitteli pienistä asioista, kuten kengitys tai varustaminen. Turnajaisissa Pimeys ei päässyt käymään kuin vetojuhtana viemässä ritareita paikasta toiseen.
iie. Amina oli musta 155 cm korkea friisiläistamma on eli samalla tilalla Pimeys nimisen friisiläisorin kanssa. Maatilan omistaja oli rakastunut totaalisesti näihin mustiin hevosiin, että shiret ja muut raskaat hevoset jäivät peltotöissä toisiksi. Amina oli lempeä hevonen, mutta osasi välillä olla tammamainen tapaus kiukuttelemalla turhan päivisistä asioista. Amina rakasti tarhassa riehumisesta ja tamma harvemmin jaksoi olla paikoillaan kauaa. Siksi tammalla käytiin Pimeys nimisen orin kanssa pitkillä maastolenkillä ja naapurin pojat harjoittelivat asetaitoja ratsain Aminan kanssa. Amina oli rohkea, tempperamenttinen ja lahjakas tamma, että maatilan omistajaa harmitti, kun ei myynyt hienoa hevosta ritareiden käyttöön.
ie. Soulmate oli Hankalan linnassa kasvanut turnajaistamma. 165 cm korkea musta puhdasverinen friisiläistamma oli raskas rakenteinen ja jaksoi kantaa kaikki ritarit selässään sekä teki niin kuten käskettiin. Soulmate oli etenkin uusien ritareiden suosikki turnajaisissa ja harjoituksissa, sillä Soulmate ei ikinä pettänyt lupauksiaan toimia luotettavana ratsuna. Tavattoman rohkea tamma ei pelännyt ylittää tuliestettä turnajaisareenalla ja yksi ritari kertoi nähneensä lohikäärmeen maastolenkillä eikä tamma pelästynyt karjuvaa petoa.
iei. Soul oli ristiretkiltä tuotu aarre Hankalan linnalle. Soul niminen puhdasverinen friisiläisori oli 179 cm korkea ja rakenteeltan vankka sekä kestävä. Ori jaksoi kantaa ritarit läpi nummien ja luonteeltaan Soul oli hyvin säyseä, mutta reviiritietoinen. Ori ei kestänyt, että tuntemattomat hevoset tai ihmiset tulivat liian tuttavallisesti hänen lähelleen. Lääniherran poika aloitti kouluttaa nuorta oria ja myöhemmin siirsi tehtävän hänen oppipojalleen, joka myöhemmin lyötiin ritariksi, kun oppipoika voitti kuninkaan turnajaiset Soul hevosensa kanssa. Voitto oli ansaittu, sillä harjoittelu orin kanssa ei ollut helppo. Alussa oli paljon tippumisia ja epäonnistumisia, mutta oppipojan harjoitellessa omassa rauhassa niityllä sujuivat asiat paremmin. Soul pysyi linnalla kuolemaansa saakka ja oppipoika osti Soulin ritariltaan omaksi hevosekseen. Soul eli hyvin vanhaksi ja jätti muutamia hienoja hevosia linnalle.
iee. Agravain oli linnalle syntynyt friisiläistamma. Korkeutta löytyi 163 cm ja väriltään hieman rusehtava ei kuitenkaan rautias. Agravain oli oman elämänsä ruhtinas eikä hirveästi antanut muiden hevosten pomotella itseään tai edes ritareiden komennukset eivät menneet tamman kuuleviin korviin. Agravain nöyryytti useampaa oppipoikaa heittäytymällä hyvin hankalaksi, mutta miespuolisten ritareiden kanssa tamma tuli huomattavasti paremmin toimeen. Agravain toimi turnajaisratsuna linnalla ja kävi muutaman oppipojan kanssa Keski-Maalla ja kaukana pohjoisessa kilpailemassa. Agravain oli hyvin kestävä ja nopea friisiläistamma. Agravain eli hyvin tapahtuma rikkaan elämän linnanmailla.
ei. Abbe fan Dijkstra tämä musta ori on myöhään syttynyt tähti. Ori asui suurimman osan elämästään kasvattajallaan jossa se toimi pääasiassa jalostuskäytössä, mutta se myös ratsukoulutettiin ja Abbe kilpailikin satunaisesti kouluratsastuksessa. Kuitenkin orin kasvattajan jouduttua taloudellisiin vaikeuksiin joutui hän luopumaan orista jolloin eräs nuori kilparatsastaja osti orin, seurattuaan sitä ensin pitkään. Uudella ratsastajalla 168 senttinen ori nousikin nopeasti kisaamaan vaativia koululuokkia hyvällä menestyksellä.
eii. Ekker fan Der Wijk oli suurikokoinen musta ori. 170 cm korkea friisiläisori syntyi Saksaan, mutta muutti Hollantiin vuoden ikäisenä. Ori kilpaili valjakkoajossa ja helpoissa koululuokissa aktiivisesti. Menestystä riitti kunnianhimoisen omistajan johdosta, mutta 13-vuotiaana ori siirtyi jalostuskäyttöön jalkavaivojen vuoksi. Luonteeltaan Ekker oli rauhallinen ja miellyttävä ori. Orille syntyi yhteensä kuusi jälkeläistä, joista kaikki olivat oreja. Ori lopetettiin 21-vuotiaana laiduintapaturman seurauksena, kun sääriluu murtui eikä mitään ollut tehtävissä.
eie. Wytse oli yhteistyöhaluinen tamma, joka myytiin vieroitusikäisenä varsahuutokaupassa keskellä Hollannin vilskettä. Seurallinen tamma kilpaili valjakkoajossa menestyen ja valjakkoajan yhteydessä tamma kävi näyttelyissä. Näyttelyissä tamma menestyi hyvin saaden kantakirjaan nimensä ja champion-arvonimen. Wytse oli pitkään kasvattajansa omistuksessa, mutta eläkeikäisenä myytiin Saksaan friisiläissiittolaan. Wytse kaksi ihanaa tammavarsaa ja molemmat menestyivät näyttelyissä että valjakkoajossa.
ee. Femke fan Dijkstra myytiin jo maitovarsana eräälle ratsastajalle, sillä sen suvusta tiedettiin tulevan hyviä kouluratsuja. Musta 167-senttinen tamma kilpailikin hyvällä menestyksellä helppoja koululuokkia, ennen kuin se loukkaantui. Pitkän tauon aikana tamma astutettiin jolloin se varsoi Fennan, joka jäi valitettavasti tamman ainoaksi varsaksi, sillä pian varsan vieroittamisen jälkeen tamma menehtyi ähkyyn.
eei. Fetske fan Dijkstra oli Dijkstrain siittolan suosituimpia jalostusoriita. Fetske oli yönmusta ja 166 cm korkea näyttävä friisiläisori, joka sai monta jälkeläistä. Kasvattaja ei suostunut luopumaan kruununjalokivestään, vaikka sai useita yliammuttuja ostotarjouksia. Fetske kilpaili kasvattajan kanssa menestyksekkäästi vaativissa koululuokissa. Fetske oli helppo ratsastaa ja luonne täyttä kultaa. Hyvin helppo luontoinen oriksi, joka tiesi oman arvonsa. Fetske menestyi myös näyttelyissä ja nykyään suurin osa orin jälkeläisistä on Saksassa, muutama Ranskassa ja Hollannissa.
eee. Lamke oli 162 cm korkea musta friisiläistamma. Tamma kilpaili kiitettävällä menestyksellä vaativissa koululuokissa. Tamma syntyi Hollannissa, mutta siirtyi koulutuksen jälkeen Saksaan yhdelle kouluratsastajalle. Uusi omistaja jatkoi tamman kanssa koululuokissa kilpailemista ja päätyivät lopulta kilpailemaan Prix st Georges- luokissa. Sirorakenteinen tamma oli utelias ja lempeä luonteinen sekä hyvin kylmäpäinen kilpailupaikoissa. Kilpailut loppuivat 15-vuotiaana ja tamma siirtyi siitosuralle. Tammalle syntyi neljä ihanaa jälkeläistä.
Jälkeläiset
Syntynyt Rotu-skp. | Nimi Rekisterinumero | Emä Emän rekisterinumero | Omistaja VRL-tunnus |
Kilpailut
🏆 VHRY-CUP 10p.
Historialliset lajit (VHRY)
Päivämäärä | Linna | Luokka | Sijoitus |
20.05.2021 | Cresthill | Skill at arms, noviisi | 3/10 |
20.05.2021 | Cresthill | Joustaus, noviisi | 4/8 |
21.05.2021 | Cresthill | Skill at arms, noviisi | 4/10 |
21.05.2021 | Cresthill | Joustaus, noviisi | 3/8 |
17.07.2021 | Zen | Skill at arms, hunting II | 6/14 |
20.08.2021 | Hankala | Skill at arms, hunting II | 2/5 |
31.08.2021 | Hankala | Skill at arms, hunting II | 1/18 10p. |
15.09.2021 | Hankala | Skill at arms, hunting II | 3/11 |
Kouluratsastus (KRJ)
Päivämäärä | Paikka | Luokka | Sijoitus |
Näyttelyt (PKK)
Päivämäärä | Paikka | Luokka | Sijoitus |
24.10.2020 | Storywoods | Rakennekuva: Harvinaiset varsat | EO-sert Tuomari, Marjahilla |
08.11.2020 | Zen | Kaikki varsat ① | EO-sert Tuomari, Lissu |
20.11.2020 | Le manoir de Schepper | Rakenne: Kaikkien hevosrotujen varsat | EO-sert Tuomari, Lissu |
13.12.2020 | Seppele | Rakenne: Varsat | EO-sert Tuomari, Anne |
① EM: Rodunomaisuus
Tämä hevonen on virtuaalihevonen - This horse is a virtual horse