Post by Kiaran on Jun 12, 2022 22:15:40 GMT 2
Calendula d'Royal
Perustiedot
Nimi ❈ Calendula d'Royal "Calle" | Rekisterinumero ❈ VH22-320-0027 & PKK4982 |
Rotu ❈ Royal Hanoverian Cream | Koulutus ❈ Baixa escola |
Sukupuoli ❈ Ori | Painotus ❈ Historialliset lajit |
Säkäkorkeus ❈ 167 cm | Kasvattaja ❈ Royal Gardens (VRL-13369) |
Väri ❈ Samppanjanhopeanruunivoikko (Aa/Ee/nCr/nCh/Zz) | Omistaja ❈ Royal Gardens (VRL-13369) |
Syntynyt, ikä ❈ 12.06.2022, 8v | ➺ Lue päiväkirjaa |
👑 2 Star Prospect 837/1900
No one fights like Gaston, Douses lights like Gaston
In a wrestling match nobody bites like Gaston
For there's no one as burly and brawny
As you see I've got biceps to spare
Not a bit of him's scraggly or scrawny
That's right, And every last inch of me's covered with hair
In a wrestling match nobody bites like Gaston
For there's no one as burly and brawny
As you see I've got biceps to spare
Not a bit of him's scraggly or scrawny
That's right, And every last inch of me's covered with hair
Toksista machoenergiaa järisyttävän kokoisella egolla kuorrutettuna itserakkaudella. Kuulostaa aivan hirveältä. Nyt ei kuitenkaan puhuta epäonnistuneesta Tinder-deitistä vaan hevosesta, mikä on oikeastaan vielä pahempaa. Millainen kavioeläimen oikein pitää olla, jotta päässä alkaa soimaan Kaunottaresta ja Hirviöstä tutun Gastonin ikioma egonhivelybiisi?
No, Calle. Sellainen hevosen pitää olla. Iloisen hilpeän syntymähumalan sijaan tämä ori taisi vetää keuhkons täyteen testosteronia, ja osa siitä virtasi päähän eikä koskaan lähtenyt. Calle kyllä on aika yksinkertaisen putkiaivon, jopa tyhjäpään oloinen, joten kaiketi se ajatuksilta vapaa tila piti jollain täyttää. Testosteronin lisäksi Callen päässä kiertää sitkeä erinomaisuusharha kera sen sortin itserakkauden, että eräskin Narkissos jää toiseksi.
Tietysti Callestakin löytyy hyviä ominaisuuksia, muutenhan tämä olisi ruunattu aikapäiviä sitten. (Ei sillä, talliväki esittää aika ajoin vienoja ruunaustoiveita, joihin toisinaan tekisi mieli suostua.) Calle on voimakas, ketterä, hienoryhtinen hevonen, joka kantaa itsensä upeasti käyttäen koko kroppaansa erinomaisesti. Liike lähtee oikeasti takaa, etuosa kevenee helposti – olkoonkin, että välillä liikaakin –, kokoamiskykykin on kohtalainen ja se kohtalainen on älyttömän hyvä, kun verrokkihevoset ovat niin järisyttävän tasokkaita. Käynti on luontaisesti hyvä, pitkä, tahdikas ja matkavoittava, ravi ja laukka jäävät hieman käynnin varjoon. Kahta jälkimmäistä on kuitenkin ollut helpoin kehittää treenin kautta, eikä lähtökohtakaan huono ollut. Hieman huvittaen Callella olisi paljon hyppylahjoja, ainakin hyppytekniikan osalta. Esteälyähän herralta löytyy arviolta saman verran kuin karsinansa ovelta, niin irtohypytyskujassa kuin ratsastajan kanssa Calle tekee aivan käsittämättömän typeriä ratkaisuja ponnistuspaikkojen ja vähän kaiken muunkin suhteen. Kouluratsastus ja historialliset lajit sujuvat paremmin, niissä ajoitus ja liikkeiden ketjutus sujuu.
Erityisen herkkä, temperamenttinen, älykäs tai rohkea samppanjahevonen ei kuitenkaan ole. Suoraan sanoen Calle on ajoittain hidas, raskas, yksinkertainen arkajalka, joka kyllä rinta rottingilla jokainen lihas pullistellen lähtee soitellen sotaan vain karatakseen häntä koipien välissä takavasemmalle. Vaikka herra tuntuu olevan varma omasta täydellisyydestään, esimerkiksi nuorena orina orilaitumella se ei koskaan tosissaan tapellut johtajan paikasta – siinähän olisi voinut saada köniinsä! Aikuisiän pullistelu jatkaa samaa linjaa. Toisten hevosten ei tarvitse kuin vähän ärähtää, niin Calle kääntyy kannoillaan pullistellakseen jollekin vähemmän itsevarmalle kaverille.
Pitkät, huolelliset verryttelyt, paljon siirtymisiä ja suoraan pohkeenväistöstä laukan nostaminen herkistävät ja herättelevät Callea mukavasti. Orista ei koskaan saa höyhenen kevyttä, ajatuksella liikkuvaa liihottelijaa, mutta taitava ratsastaja saa oriin lähtötilannetta enemmän herkkyyttä ja reaktionopeutta.
Käsitellessä Calle onkin huomattavasti ärsyttävämpi. Se ei kestä ollenkaan poikkipuolisia sanoja, joita väkisinkin tulee orin koettaessa omin lupineen ulos karsinastaan, halutessa joka ikisen tamman perään, öristessä ja huutaessa niin toisille oreille kuin omalle peilikuvalleen, talloessaan varpaita.. Calle käyttäytyy kuin mikäkin uhmaikäisen lapsen ja hormonihuuruisen nuorukaisen risteymä. Uho on hillitön, samaten hinku kaikkien viehättäväksi koettujen ihanuuksien perään, mutta uho ja flirtti päättyy herkästi kiukkuitkuun sekä vieläkin yhteistyöhaluttomammaksi heittäytymiseen. Callen kanssa täytyy löytää sopiva suhde silkkihansikaskäsittelyä sekä ehdottomia rajoja kera joustamattoman asenteen. Ei ihme, ettei hoitovuoroista tapella.
Matkustaminen oikeastaan jännittää Callea, se on yllättävänkin hiljaista poikaa niin lastatessa kuin matkan aikana. Vieraissa paikoissa, etenkin paljon muita hevosia vilisevissä tapahtumissa, Calle sen sijaan menee taas rinta rottingilla täyttä kurkkua huutaen, kunnes joku oikeasti auktoriteettia omaava ori mylvii takaisin. Tammojahan tämä ei usko ollenkaan, vaikka kuinka selkeäsanaisesti tamma ilmaisisi toiveensa Callen nopeasta katoamisesta.
Verryttelyissä ratsastaja joutuu verryttelyjen lisäksi myös vangitsemaan Callen huomion, herra kun tuijottelee kaikkialle muualle pyrkien lähempään tuttavuuteen muiden verkassa olevien hevosten kanssa.
© Susiraja ♥
Sukuselvitys
i. Sean Anam KTK-II rhc, acha, 165 cm | ii. Dìomhaireachd EVM rhc, acha, 177 cm | iii. Ceó II EVM rhc, clcha, 176 cm |
---|---|---|
iie. Sol Dim EVM rhc, gcha, 172 cm | ||
ie. Camille v. Naomh EVM rhc, acha, 170 cm | iei. Lebendig v. Naomh EVM rhc, acha, 170 cm | |
iee. Caisus EVM rhc, gcha, 164 cm | ||
e. Helianthus rhc, dunalino, 167 cm | ei. Achillea EVM rhc, hpclcha, 171 cm | eii. Anthemis EVM rhc, hpclcha, 171 cm |
eie. Heliopsis EVM rhc, gccha, 167 cm | ||
ee. Chaptalia EVM rhc, khhko, 168 cm | eei. Calendula EVM rch, khhko, 169 cm | |
eee. Charlina EVM rch, vkk, 168 cm |
{Lue sukuselvitys}
ei. Achillea oli suurikokoinen, samppanjanmusta royal hanoverian cream ori. Kokoa ja liikettä riitti koko säkäkorkeuden sekä painon edestä, kuten myös orimaista luonnetta. Achillea ei ollut tallin helpoin hevonen ja vaati paljon määrätietoisuutta, ettei ori hypi varpaille. Pohjimmiltaan hevonen oli kiltti ja nöyrä, mutta muut hevoset ja ihmiset saivat orille herkästi show-vaihteen päälle. Orista lähti ääntä ja muuttui nopeasti levottomaksi, mikäli käsittelijä ei uskaltanut pyytää oria käyttäytymään. Nuorena poikana Achillea kierteli näyttelyitä ja hankalasta luonteesta huolimatta ori sai tuomareilta paljon kehuja. Achillea kantakirjattiin viisivuotiaana I-palkinnolla ja ennätyspisteillä kantakirjaan, että ei oria kehdattu ruunata. Tammoja riitti ympäri maailmaa ja hankalan luonteen lisäksi ori periytti hyvää rakennetta jälkeläisille.
eii. Anthemis tutummin "Murkku" oli maailmanmatkaaja ja kierteli enimmäkseen historiallisissa tapahtumissa näyttelyiden lisäksi. Suuri samppanjanmusta ori herätti yleisön mielenkiinnon hurvaavalla luonteella, hiekanruskealla karvapeitteellä ja sinisillä silmillä. Oristä lähti ääntä lähti ja oli vahva kuin härkä. Murkku oli todellinen showmies ja parhaimillaan ori oli suuren yleisön edessä. Ketterä, nopea ja hyvässä raamissa liikkuva ori kilpaili omistajan kanssa pääosin asetaitoluokissa ja joustauksessa, sillä laatikon sisällä tanssiminen ilman rekvisiittaa ei houkutellut oria. Murkku osasi paljon alta escuelan asioita koulupysähdyksestä piaffeen ja passageen, mitä tuli ohimennen harjoiteltua maastossa ja asetaitoradalla. Jälkeläisiä ori sai myöhemmällä iällä, kun näytöksissä kiertely loppui. Varsoja tuli kymmenittäin ja varsat ovat perineet isoa kokoa, kipakkaa luonnetta ja hyvää terveyttä. Murkku ei elämänsä aikana pahemmin
eie. Isokokoinen samppanjanvoikko tamma Heliopsis oli Sveitsissä syntynyt ja vieroituksen jälkeen tamma lähti ratsukoulutukseen Ranskaan. Tammasta kaavailtiin hyvän sukunsa perusteella kouluratsua. Alkuun kaikki sujui hyvin ja "Helia" oli erittäin näppärä maasta käsin. Selästä käsin tamma vaati pitkän verryttelyn, että uskaltaa rentoutua ja tehdä parastaan. Siksi tamma ei pärjännyt nuorten hevosten kisoissa ja matkustaminen oli tammalle myrkkyä. Onneksi Helia innostui historiallisista lajeista, joissa ei tarvise turhaan stressata ja keskeyttää saa milloin vain. Myöhemmin Helia myytiin eteenpäin Ruotsiin, jossa tamma sai jatkaa asetaitolajeissa ja myöhemmin joustauksessa. Uuden omistajan kanssa tamma sai paljon rohkeutta, että rennolla mielellä kilpaileminen onnistui hyvin. Uusi omistaja teetti tammalle kaksi varsaa ja molemmat ovat myyty maailmalle terveinä.
ee. Hestian emä Chaptalia oli ihastuttava nokikuvioinen voikonhallakko tamma ja väristä jaksettiin väitellä, vaikka tamma väri oli testattu useampaan kertaan. Kaunis tamma pienillä merkeillä oli luonteeltaan arvaamaton ja ujo. Etenkin uusia ihmisiä kohtaan tamma oli epäileväinen ja meni kauan, että tamman luottamuksen saa itselleen. "Talia" oli siitä huolimatta lempeä ja kiltti tamma, vaikka saattoi äkisti säikkyä kovaa ääntä tai nurkan takaa ilmestyvää ihmistä. Ratsuna oli hitaasti lämpenevää sorttia, mutta oikein nappuloiden löytyessä alkoi Talia tarjoamaan parasta. Laukasta usein innostui, että laukkatyöskentelyn jälkeen oli hyvä antaa pitkää ohjaa. Tammalta löytyi voimaa ja kantokykyä, kun ratsastaja osasi pyytää oikeassa kohtaa tarpeeksi selkeillä avuilla. Talia kävi muutamissa VHRY kisoissa lähiympäristössä, mutta muuten pysyi hyvän mielen treenihevosena ja siitostammana. Varsoja tuli yhteensä viisi kappaletta ja kaikki ovat terveitä hieman hankalasta luonteesta huolimatta. Siihen ei kauheasti orivalinnat auttanut. Onneksi varsat ovat olleet terveitä.
eei. Calendula oli voikonhallakko royal hanoverian cream ori, jonka kutsumus oli toimia opetusmestarina jo nuoresta iästä lähtien. "Dylan" oli hyvätapainen, ihmisystävällinen ja utelias hevonen. Oria oli helppo kouluttaa hyvän luonteensa puolesta ja etenkin maasta käsitellessä ori luki ihmistä kuin kirjaa sekä peilasi käsittelijän kehoa taidokkaasti. Vinon ihmisen kanssa ori oli myös vino, mutta korjaukset oli helppo tehdä raippamerkillä ja korjaamalla omaa asentoa. Ratsuna Dylan oli rauhallinen ja alkuun hidas, että kesti hetki lämmetä tehtäviin. Asetaitoluokat, peitsaus, alta escuela, kaikki kävivät orille. Kunhan ihminen pysyy rauhallisesti selässä, ei Dylanilla ollut paniikkia tai säikkymisen aihetta. VHRY kisoissa tuli Dylanin käytyä ahkerasti ja myös Rinacimento Sim Pratolino kokeilemassa onneaan, mutta jäi sijoituksetta asetaito- ja alta escuela- luokassa. Varsoja Dylan sai kolme elämänsä aikana, sillä väärän värisenä rhc- orina ei ollut kysyntää jalostusmarkkinoilla.
eee. Charlina tutummina "Liinu" oli kaunis isomerkkinen voikko tamma, joka oli luonteeltaan suhteellisen varautunut. Säikyn luonteen vuoksi tammalla ei uskallettu ratsastaa, mutta maasta käsittelyssä Liinu oli hyvä. Silloin tamma uskaltautui rentoutua, kun ihminen on lähellä. Selästä käsin pelottava kentön pelottava tuulinen nurkka tai hiekkatie ei ollut yhtään pelottava, jos ihminen käveli vierellä. Tamma usein pysähtyi kysymään, että tarvitseeko pelätä. Jos ihminen pysyi rentona ja varmana, oli Liinu luottavaisin mielin. Jos ihminen otti kierroksia tamman säikkymisestä, hyppi Liinu kuin kenguru vierellä. Matkailu oli myös iso ei, että näyttelyissä ei tultu käytyä. Liinu sai elämässään yhden tammavarsan 12-vuotiaana. Myöhemmin Liinu päästettiin ikiuneen 16-vuotiaana kroonistuneen stressin ja kipuilun vuoksi.
ei. Achillea oli suurikokoinen, samppanjanmusta royal hanoverian cream ori. Kokoa ja liikettä riitti koko säkäkorkeuden sekä painon edestä, kuten myös orimaista luonnetta. Achillea ei ollut tallin helpoin hevonen ja vaati paljon määrätietoisuutta, ettei ori hypi varpaille. Pohjimmiltaan hevonen oli kiltti ja nöyrä, mutta muut hevoset ja ihmiset saivat orille herkästi show-vaihteen päälle. Orista lähti ääntä ja muuttui nopeasti levottomaksi, mikäli käsittelijä ei uskaltanut pyytää oria käyttäytymään. Nuorena poikana Achillea kierteli näyttelyitä ja hankalasta luonteesta huolimatta ori sai tuomareilta paljon kehuja. Achillea kantakirjattiin viisivuotiaana I-palkinnolla ja ennätyspisteillä kantakirjaan, että ei oria kehdattu ruunata. Tammoja riitti ympäri maailmaa ja hankalan luonteen lisäksi ori periytti hyvää rakennetta jälkeläisille.
eii. Anthemis tutummin "Murkku" oli maailmanmatkaaja ja kierteli enimmäkseen historiallisissa tapahtumissa näyttelyiden lisäksi. Suuri samppanjanmusta ori herätti yleisön mielenkiinnon hurvaavalla luonteella, hiekanruskealla karvapeitteellä ja sinisillä silmillä. Oristä lähti ääntä lähti ja oli vahva kuin härkä. Murkku oli todellinen showmies ja parhaimillaan ori oli suuren yleisön edessä. Ketterä, nopea ja hyvässä raamissa liikkuva ori kilpaili omistajan kanssa pääosin asetaitoluokissa ja joustauksessa, sillä laatikon sisällä tanssiminen ilman rekvisiittaa ei houkutellut oria. Murkku osasi paljon alta escuelan asioita koulupysähdyksestä piaffeen ja passageen, mitä tuli ohimennen harjoiteltua maastossa ja asetaitoradalla. Jälkeläisiä ori sai myöhemmällä iällä, kun näytöksissä kiertely loppui. Varsoja tuli kymmenittäin ja varsat ovat perineet isoa kokoa, kipakkaa luonnetta ja hyvää terveyttä. Murkku ei elämänsä aikana pahemmin
eie. Isokokoinen samppanjanvoikko tamma Heliopsis oli Sveitsissä syntynyt ja vieroituksen jälkeen tamma lähti ratsukoulutukseen Ranskaan. Tammasta kaavailtiin hyvän sukunsa perusteella kouluratsua. Alkuun kaikki sujui hyvin ja "Helia" oli erittäin näppärä maasta käsin. Selästä käsin tamma vaati pitkän verryttelyn, että uskaltaa rentoutua ja tehdä parastaan. Siksi tamma ei pärjännyt nuorten hevosten kisoissa ja matkustaminen oli tammalle myrkkyä. Onneksi Helia innostui historiallisista lajeista, joissa ei tarvise turhaan stressata ja keskeyttää saa milloin vain. Myöhemmin Helia myytiin eteenpäin Ruotsiin, jossa tamma sai jatkaa asetaitolajeissa ja myöhemmin joustauksessa. Uuden omistajan kanssa tamma sai paljon rohkeutta, että rennolla mielellä kilpaileminen onnistui hyvin. Uusi omistaja teetti tammalle kaksi varsaa ja molemmat ovat myyty maailmalle terveinä.
ee. Hestian emä Chaptalia oli ihastuttava nokikuvioinen voikonhallakko tamma ja väristä jaksettiin väitellä, vaikka tamma väri oli testattu useampaan kertaan. Kaunis tamma pienillä merkeillä oli luonteeltaan arvaamaton ja ujo. Etenkin uusia ihmisiä kohtaan tamma oli epäileväinen ja meni kauan, että tamman luottamuksen saa itselleen. "Talia" oli siitä huolimatta lempeä ja kiltti tamma, vaikka saattoi äkisti säikkyä kovaa ääntä tai nurkan takaa ilmestyvää ihmistä. Ratsuna oli hitaasti lämpenevää sorttia, mutta oikein nappuloiden löytyessä alkoi Talia tarjoamaan parasta. Laukasta usein innostui, että laukkatyöskentelyn jälkeen oli hyvä antaa pitkää ohjaa. Tammalta löytyi voimaa ja kantokykyä, kun ratsastaja osasi pyytää oikeassa kohtaa tarpeeksi selkeillä avuilla. Talia kävi muutamissa VHRY kisoissa lähiympäristössä, mutta muuten pysyi hyvän mielen treenihevosena ja siitostammana. Varsoja tuli yhteensä viisi kappaletta ja kaikki ovat terveitä hieman hankalasta luonteesta huolimatta. Siihen ei kauheasti orivalinnat auttanut. Onneksi varsat ovat olleet terveitä.
eei. Calendula oli voikonhallakko royal hanoverian cream ori, jonka kutsumus oli toimia opetusmestarina jo nuoresta iästä lähtien. "Dylan" oli hyvätapainen, ihmisystävällinen ja utelias hevonen. Oria oli helppo kouluttaa hyvän luonteensa puolesta ja etenkin maasta käsitellessä ori luki ihmistä kuin kirjaa sekä peilasi käsittelijän kehoa taidokkaasti. Vinon ihmisen kanssa ori oli myös vino, mutta korjaukset oli helppo tehdä raippamerkillä ja korjaamalla omaa asentoa. Ratsuna Dylan oli rauhallinen ja alkuun hidas, että kesti hetki lämmetä tehtäviin. Asetaitoluokat, peitsaus, alta escuela, kaikki kävivät orille. Kunhan ihminen pysyy rauhallisesti selässä, ei Dylanilla ollut paniikkia tai säikkymisen aihetta. VHRY kisoissa tuli Dylanin käytyä ahkerasti ja myös Rinacimento Sim Pratolino kokeilemassa onneaan, mutta jäi sijoituksetta asetaito- ja alta escuela- luokassa. Varsoja Dylan sai kolme elämänsä aikana, sillä väärän värisenä rhc- orina ei ollut kysyntää jalostusmarkkinoilla.
eee. Charlina tutummina "Liinu" oli kaunis isomerkkinen voikko tamma, joka oli luonteeltaan suhteellisen varautunut. Säikyn luonteen vuoksi tammalla ei uskallettu ratsastaa, mutta maasta käsittelyssä Liinu oli hyvä. Silloin tamma uskaltautui rentoutua, kun ihminen on lähellä. Selästä käsin pelottava kentön pelottava tuulinen nurkka tai hiekkatie ei ollut yhtään pelottava, jos ihminen käveli vierellä. Tamma usein pysähtyi kysymään, että tarvitseeko pelätä. Jos ihminen pysyi rentona ja varmana, oli Liinu luottavaisin mielin. Jos ihminen otti kierroksia tamman säikkymisestä, hyppi Liinu kuin kenguru vierellä. Matkailu oli myös iso ei, että näyttelyissä ei tultu käytyä. Liinu sai elämässään yhden tammavarsan 12-vuotiaana. Myöhemmin Liinu päästettiin ikiuneen 16-vuotiaana kroonistuneen stressin ja kipuilun vuoksi.
Jälkeläiset
Syntynyt Rotu-skp. | Nimi Rekisterinumero | Emä Emän rekisterinumero | Omistaja VRL-tunnus |
05.06.2023 rhc-o. | Hora de Plata d'Primavera VH23-320-0050 | Seire d'Royal VH22-320-0029 | Elizabeth VRL-14982 |
Kilpailutiedot
Hevosen kanssa kilpaillaan myös porrastetuissa koulukisoissa, tasolla 6/6. Ominaisuuspisteet voit tutkia hevosen vrl profiilista. |
Historialliset lajit
34/40
34/40
Päivämäärä | Linna | Luokka | Sijoitus |
21.03.2023 | Royal Gardens | Alta escuela, artístico (noviisi) [1] | 2/4 |
21.03.2023 | Royal Gardens | Alta escuela, noviisi | 9/13 |
21.04.2023 | Cresthill Baroques | Alta escuela, noviisi | 4/4 |
21.04.2023 | Cresthill Baroques | Asetaitorata, noviisi | 2/4 |
22.04.2023 | Cresthill Baroques | Alta escuela, noviisi | 4/4 |
22.04.2023 | Cresthill Baroques | Asetaitorata, noviisi | 4/4 |
30.06.2023 | Cresthill Baroques VHRY CUP | Alta escuela, noviisi | 8/18 |
08.09.2023 | Orikulma | Asetaitorata, metsästys I | 3/14 |
08.09.2023 | Orikulma | Alta escuela I | 14/14 |
09.09.2023 | Orikulma | Asetaitorata, metsästys I | 17/18 |
09.09.2023 | Orikulma | Alta escuela I | 14/19 |
10.09.2023 | Orikulma | Asetaitorata, metsästys I | 16/18 |
10.09.2023 | Orikulma | Alta escuela I | 3/19 |
15.09.2023 | Royal Gardens | Asetaitorata, metsästys I | 11/11 |
15.09.2023 | Royal Gardens | Alta escuela I | 12/11 |
16.09.2023 | Royal Gardens | Asetaitorata, metsästys I | 6/11 |
16.09.2023 | Royal Gardens | Alta escuela I | 3/16 |
17.09.2023 | Royal Gardens | Asetaitorata, metsästys I | 2/11 |
17.09.2023 | Royal Gardens | Alta escuela I | 4/16 |
06.10.2023 | Orikulma | Alta escuela II | 5/11 |
07.10.2023 | Orikulma | Alta escuela II | 9/11 |
08.10.2023 | Orikulma | Alta escuela II | 9/11 |
10.11.2023 | Orikulma | Asetaitorata, metsästys II | 14/24 |
10.11.2023 | Orikulma | Peitsaus | 22/28 |
10.11.2023 | Orikulma | Alta escuela II | 1/18 |
11.11.2023 | Orikulma | Asetaitorata, metsästys II | 9/26 |
11.11.2023 | Orikulma | Peitsaus | 3/30 |
11.11.2023 | Orikulma | Alta escuela II | 14/20 |
12.11.2023 | Orikulma | Asetaitorata, metsästys II | 4/24 |
12.11.2023 | Orikulma | Peitsaus | 11/28 |
12.11.2023 | Orikulma | Alta escuela II | 6/18 |
30.11.2023 | Royal Gardens VHRY-CUP | Asetaitorata, metsästys II | 1/13 |
30.11.2023 | Royal Gardens VHRY-CUP | Solttujahti | 16/17 |
30.11.2023 | Royal Gardens VHRY-CUP | Alta escuela II | 10/13 |
[1] "Myös erikoinen musiikkivalinta, mutta voimaannuttava. Ohjelman mystisyys ja voimakas, nopea tempo sopi hyvin ohjelmaan. Siistit avo- ja sulkutaivutukset, sulkutaivutuksessa taivutus pääsi katkeamaan lapojen kohtaan, mutta ratsastaja teki hyvät korjausliikkeet. Hyvä koottu käynti ja ravi nuoreksi hevoseksi, kantokyky kehittyy pikkuhiljaa ja piaffe tulee saamaan enemmän voimaa, nyt hieman lattea. Hyvä eteen-alas venytys."
Arvokilpailut
Päivämäärä | Paikka | Luokka | Sijoitus |
17.06.2023 | Åland Weekend | Vaativa A | 17/48 65.941 % |
Näyttelyt
Päivämäärä | Paikka | Luokka | Sijoitus |
Tämä hevonen on virtuaalihevonen - This horse is a virtual horse